Bărbat prins cu permis de conducere fals pentru care a platit 1000 de euro în Irlanda

3441
Vama Borș

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Săcuieni au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism folosind un permis de conducere fals.

În data de 08.05.2021, în jurul orei 18.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Săcuieni, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român în vârstă de 35 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în România.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Irlanda.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Persoana în cauză a declarat că a obținut permisul pe timpul când lucra în Irlanda, în schimbul sumei de 1000 de euro.

Lucrătorii au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că bărbatul  nu  deţine permis de conducere şi au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.