Barbat în stare gravă după ce a fost împușcat la o partidă de vânătoare

1878

Un bărbat de 46 de ani din Meziad, comuna Remetea a fost împușcat accidental, de către un coleg vânător în timpul unei partide de vânătoare. Incidentul s-a petrecut vineri în jurul amiezii.

Pentru salvarea bărbatului au fost mobilizate mai multe echipaje de intervenție, formate din polițiști, pompieri și echipaje de ambulanță, fiind solicitată și intervenția unui elicopter SMURD.

„Vineri, 7 mai, în jurul orei 13.24, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, într-o pădure de pe raza localității bihorene Remetea, a avut loc un accident de vânătoare, în urma căruia un bărbat a fost împușcat accidental.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului de polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Beiuș împreună cu polițiștii Serviciului Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor s-a constatat că evenimentul s-a produs pe un fond de vânătoare pe care se desfășura o partidă de vânătoare neautorizată, în cadrul căreia un bărbat de 46 de ani, din localitatea Meziad, județul Bihor, ar fi fost împușcat accidental, în zona capului, de un bărbat de 40 de ani, din comuna Remetea, județul Bihor. Cei doi bărbați erau deținători legali de arme de vânătoare”, a precizat, Ioana Lascău, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor.

Bărbatul de 46 de ani a fost transportat cu elicopterul la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Dr. Hadrian Borcea, medicul șef UPU-SMURD Bihor a declarat potrivit bihon.ro că bărbatul se află în stare gravă, are o plagă împușcată, și se află în comă. Medicii au intrat cu el în salon pentru a-l opera, și a-i extrage glonțul, din zona craniană.

Cercetările în cauză sunt continuate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, uz de armă și braconaj, urmând ca, în cadrul anchetei să fie documentate toate aspectele cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul si cele in care a fost organizată partida de vânătoare.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.