Bărbat căzut de pe o stânca la Remeți. A fost dus la Oradea cu elicopterul SMURD

1207
smudr elicopter Remeti
Foto © AlesdOnline captură video

Un bărbat a căzut de pe o stâncă în Remeți, sâmbătă, în jurul orei 15:30 şi a fost transportat cu elicopterul la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Oradea.

La faţa locului a fost trimis un echipaj de prim ajutor de la Staţia de Pompieri Aleşd şi elicopterul SMURD.

“Este vorba de un turist maghiar, în vârstă de 56 de ani, care se află în stare stabilă. Bărbatul a suferit un “traumatism cranio-cerebral minor, hemopneumotorace minim bilateral, contuzie pulmonară bilaterală şi fractură la gamba dreaptă”, a declarat, plutonier major, al ISU Bihor, Țipțer Nandor.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.