Avertizare meteo imediată: cod galben de vreme severă în Bihor

7828
Foto © Bejan Nicoleta Laura

Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți dimineață, o alertă de tip nowcasting de cod galben valabilă pentru mai multe localități din Bihor.

Localitățile vizate sunt: Oradea, Salonta, Sânmartin, Tinca, Oșorhei, Batăr, Ciumeghiu, Nojorid, Holod, Biharia, Sântandrei, Ineu, Avram Iancu, Cociuba Mare, Hidișelu de Sus, Șoimi, Borș, Tulca, Olcea, Girișu de Criș, Lăzăreni, Husasău de Tinca, Cefa, Cetariu, Căpâlna, Sănnicolau Romăn, Toboliu, Mădăraș, Tămășeu, Paleu, Gepiu, Mădăras;

Se vor semnala: intensificări ale vântului, frecvente descărcări electrice, averse care vor cumula 15…20 l/mp, izolat grindină.

Codul galben e în vigoare până cel puțin la ora 05:00.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.