Autostrada Bors – Suplacul de Barcau finalizată pana in 2017

1510

​În masterplanul de transport al României, până în 2020 este prevăzută darea în circulaţie a tronsonului 3C Borş – Suplac, respectiv prelungirea autostrăzii dinspre Cluj spre Oradea. Cel mai rapid vor trebui încheiate lucrările la două tronsoane din Autostrada Transilvania, porţiunea Suplacu de Barcău – Borş, până în 2017, şi la zona Nădăşelu – Suplacu de Barcău, până în 2018.

 

Ar costa 1,306 miliarde de euro, iar pentru ultimul tronson se estimează că licitaţiile pentru atribuirea construcţiei vor fi finalizate până la sfârşitul lui 2016.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.