Atenție șoferi! Transport cu gabarit depășit, prin Bihor

1471
Foto © holleman.ro

În perioada 31.03.2021 – 04.04.2021 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul: 

Borș PTF (județul Bihor)  – DN1 –  Centura Oradea – DN1 – A3 – A10 – DN1 – Varianta de Ocolire Alba Iulia – DN1 – A1 – DN1 – DN7 – DN7CC – DN7 – Pitești – DN65B – DN65 – DN65A – DN52 Turnu Măgurele PTF (județul Teleorman).

Vehiculul transportă un utilaj. 

Lațimea maximă a vehiculului este 3,50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.