Aproape 1,5 kg de canabis găsite de poliţişti în locuinţa unui bărbat

2738

Astăzi, polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Oradea, au indisponibilizat, din locuinţa unui bărbat, aproape 1,5 kilograme de cannabis.

Joi, 1 octombrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antridrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Beiuș, județul Bihor, la locuința unui bărbat de 27 de ani, bănuit de cultivare de plante de cannabis fără drept.

În urma percheziției domiciliare, în podul imobilului au fost descoperite 1,476 kg. de cannabis, puse la uscat, respectiv 1,144 kg. de muguri de cannabis și 332 grame de frunze uscate de cannabis, provenite dintr-o cultură outdoor, pe care acesta este bănuit că ar fi înființat-o în cursul anului 2020. 

Bărbatul a fost prezentat procurorului D.I.I.C.O.T. – S. T.Oradea, iar în urma audierilor, față de acesta a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.