Alunecare de teren pe DN 76, în Bihor! Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri

1186

În cursul dimineții zilei de vineri, 01 februarie, pe raza localității Criștioru de Jos, pe DN 76, km 86, s-a produs o alunecare de teren, carosabilul fiind afectat pe o lungime de aproximativ 30 de metri.

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei alunecări de teren, circulaţia rutieră pe DN76 (E79) este întreruptă la kilometrul 86+300 de metri, în zona localităţii Criştioru de Jos, judeţul Bihor. În momentul de față SDN acționează cu 3 utilaje pentru degajarea drumului. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri. La fața locului sunt prezente forțe și mijloace din cadrul ISU Bihor, IPJ și SDN.

Traficul rutier este deviat provizoriu pe ruta Lunca – DN75 – Arieşeni – Albac – Câmpeni – DN74A – Abrud – DN74 – Brad.

UPDATE: ora 8:50 – Utilajele au reușit să curețe o parte din șosea, pe sensul spre Deva. Polițiștii le permit mașinilor să circule alternativ, pe o singură bandă, a anunțat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.