Update: Detinutul evadat ieri de la Penitenciarul din Oradea a fost prins

70
Deținut evadat penitenciarul Oradea
Felegyhazi Sandor

Update: Penitenciarul Oradea informează că, azi 14.04.2018, deţinutul Felegyhazi Șandor, în vârstă de 32 de ani, condamnat definitiv la 2 ani închisoare pentru furt calificat, cu antecedente penale, care a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localității Oradea, a fost capturat în jurul orei 18.30, în municipiul Oradea, de polițiștii de la ordine publică – Poliția Municipiului Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor.

Vineri, în jurul orei 13:00, deținutul Felegyhazi Șandor, a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localității Oradea.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei  Bihor şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Bihor.

Deţinutul era îmbrăcat cu o pereche de blugi de culoare neagră, bluză tip camuflaj, fără fermoar, şi avea încălțăminte sport de culoare neagră.

SEMNALMENTE: statură atletică, păr negru, faţă ovală, ten măsliniu, frunte lată, sprâncene arcuite, ochi căprui, nas drept, gura mică.

Pentru orice informaţie cu privire la deţinutul din fotografie, apelaţi numărul unic de urgenţe 112 sau Penitenciarul Oradea la numerele de telefon 0259/419.881, 0259/419.882.