Afgani depistați printre saci cu piatră decorativă, într-un automarfar la Borș

211

În ultimele 24 de ore, cinci cetăţeni străini care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un automarfar, au fost depistați de către poliţiştii de frontieră bihoreni.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au efectuat controlul amănunţit asupra unui ansamblu rutier, condus de un cetăţean bulgar. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire, saci cu piatră decorativă pentru o societate din Polonia.

În urma efectuării controlului asupra mijlocului de transport, în interiorul acestuia au fost descoperiţi, ascunşi printre marfa transportată, cinci cetăţeni străini.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că persoanele sunt cetățeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 17 şi 30 de ani, solicitanți de azil în România.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.