Acțiune de verificare a transportului de persoane, în Bihor

289

Joi, 26 mai, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor sunt angrenați în cadrul unei ample acțiuni, derulată de Poliția Română la nivel național.

Acțiunea are ca scop verificarea legalității efectuării transportului de persoane. De asemenea, polițiștii verifică în cadrul acțiunii și modul în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară stabilite prin Legea nr. 55/2020, în timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto prudență maximă pe șosele și un comportament responsabil la volan.

Reamintim faptul că, portul măştii de protecţie este în continuare obligatoriu  în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise aglomerate.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.