Accident pe D.N. 76: o persoană a decedat

2314
persoana-decedata-dealul-bitii
FOTO: INFO Trafic jud. Bihor

Duminică, 28 iulie, la ora 20.35, pe D.N. 76, în afara localității bihorene Răbăgani, un bărbat de 32 de ani, din comuna Finiș, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Beiuș, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum.

Astfel, într-o curbă, pe un carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul condus de acesta a părăsit partea carosabilă înspre dreapta, a intrat în malul de pământ al şanţului din afara părții carosabile și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, un bărbat de 52 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni care i-au provocat decesul. Totodată, o femeie de 49 de ani, din comuna Finiș și un minor de 10 ani, din comna Holod, județul Bihor, pasageri în autoturism, au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.