Accident mortal în Bihor. Un tânăr și-a pierdut viața în urma unui accident grav de circulație

23036
Foto ©️ INFO Trafic jud. Bihor

Sâmbătă dimineața, 20 februarie, un tânăr și-a pierdut viața pe DN 19 B, între localităţile bihorene Săcuieni şi Marghita în urma unui accident grav de circulație.

Potrivit primelor informații, neoficiale, șoferul circula cu viteză în momentul în care a pierdut controlul direcției și a ieșit în afara carosabilului, unde a lovit mai mulți copaci. Impactul a fost foarte violent, trupul șoferului fiind propulsat în afara autoturismului, până pe cealaltă parte a drumului.

Accidentul a fost semnalat la 112 la ora 07:12, iar la fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Săcueni, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și o ambulanță de tip B2, alături de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Bihor.

„În pofida manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele medicale, victima a fost declarata decedată”, a precizat maior ISU Crișana, Camelia Roșca, potrivit publicației bihon.ro.

Polițiștii bihoreni au confirmat că în tragicul accident a fost implicat un singur autoturism. În urma accidentului rutier, circulația în zonă a fost complet blocată pentru o scurtă perioadă de timp.

„Polițistii Biroului Rutier Marghita efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea cauzelor și circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier”, scrie aceeași sursă.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.