Accident mortal în Bihor: Un tânăr a decedat după ce s-a răsturnat cu tractorul

7126
Tractor răsturnat în Incești
Foto ©️ Info Trafic Bihor

Nefericitul eveniment s-a produs vineri seara, în jurul orei 19:50, pe DC 193, din localitatea bihoreană Incești, comuna Ceica.

Tânărul conducea un tractor cu remorcă încarcată cu balast, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit carosabilul și s-a răsturnat.

„Un localnic de 21 de ani, în timp ce conducea un tractor agricol cu care tracta o remorcă neînregistrată, într-o curbă la dreapta cu înclinație a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă în partea din stânga direcției sale de deplasare s-a răsturnat și s-a oprit într-un copac. În urma accidentului rutier, conducătorul tractorului a fost proiectat la o distanță de aproximativ 10 metri de utilaj, suferind multiple leziuni care i-a provocat decesul”, a precizat, Ioana Lascău, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor, potrivit bihon.ro.

„Cercetările în cauză sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Beiuș”, a mai spus Lascău, potrivit sursei citate.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.