Accident în Marghita: o fetiță de 8 ani și o sexagenară din Vârciorog au fost rănite

2378
Ambulanta accident
Foto caracter ilustrativ

Accidentul s-a produs duminică, dimineața, este implicat un Opel, la volanul căreia era o orădeancă de 39 de ani. Femeia circula pe direcția Marghita-Oradea.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs pe fondul neatenției în conducere. Femeia a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat cu mașina în șanț. Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a trei pasagere, rude ale șoferiței. În mașină se aflau o fetiță de 8 ani, o tânără de 19 ani, ambele din Oradea și o sexagenară din Vârciorog.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauzele producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.