Accident grav între Lunca și Vașcău: în eveniment au fost implicate 4 persoane aflate în două autovehicule

3577

Accident rutier pe DN 76, pe raza localității Lunca Sprie, sesizat în dispeceratul ISU BH în jurul orei 14.30.

Din primele informații, în eveniment au fost implicate 4 persoane aflate două autovehicule (un autoturism și un autotren).

La fața locului au fost mobilizate de urgență echipajele de pompieri militari ale Stației de Pompieri Ștei cu ambulanța de tip B2 a subunității și cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al SAJ.

Echipajele medicale și cel de pompieri militari paramedici efectuează manevre de resuscitare în cazul uneia dintre victime și acordă primul ajutor altor două victime, una dintre acestea aflându-se în cod roșu medical (cu răni grave) și una, în cod galben medical.

Update: Din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, bărbatul aflat în stop cardio-respirator a decedat.

Celelalte două victime (doi bărbați în vârstă de 18 și 45 de ani) sunt transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.