Accident grav în Bihor. Un copil de 14 ani a murit iar o fetiță de 13 ani a fost preluată de elicopterul SMURD

2817
Accident Tinca
Foto ©️ ISU Bihor

Tragedie în seara zilei de 1 Iunie. Un autoturism în care se aflau mai multe persoane cu vârste cuprinse între 13-20 de ani a ieșit în decor.

„Accidentul rutier s-a produs pe DJ 795, în localitatea bihoreană Tinca. Este vorba despre o autoaccidentare. În accident este implicat un singur autoturism care a părăsit carosabilul și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Traficul rutier nu este blocat”, a declarat potrivit bihon.ro, Alina Fărcuța, comisarul-șef al IPJ Bihor.

„La ora 19:36, ISU Crișana a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe raza localității Tinca, eveniment în care au fost implicate cinci persoane, cu vârste cuprinse între 13-20 de ani, aflate într-un autoturism. Pentru salvarea victimelor s-au deplasat de urgență trei echipaje de pompieri militari din care două de paramedici, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și elicopterul SMURD”, a declarat Camelia Roșca, maiorul ISU Crișana.

„Ajunse la fața locului, echipajele medicale au evaluat victimele, le-au acordat îngrijirile care se impuneau și au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare în cazul unui băiat în vârstă de 14 ani, care se afla în stop cardio-respirator. Din nefericire, însă, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, minorul a decedat. O fetiță în vârstă de 13 ani prezintă o fractură și traumatisme, aceasta fiind preluată de elicopterul SMURD. Un băiat de 13 ani se află în stare de inconștiență, alte două persoane în vârstă de 18, respectiv 20 de ani prezintă diferite traumatisme. Toate cele patru victime salvate au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean”, a mai spus Roșca.

Cauzele accidentului nu se cunosc deocamdată, polițiștii rutieri efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Știre în curs de actualizare …

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.