Accident frontal pe DN 19: Elicopterul SMURD a fost solicitat la fața locului

2004
Elicopterul SMURD
Foto ©️ AlesdOnline

În cursul zilei de luni, 10 mai, în jurul orei 14.45, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112,  cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Curtuișeni, eveniment în care au fost implicate patru persoane aflate în două autovehicule.

​La locul indicat de apelant, inspectoratul a mobilizatde urgenţă, elicopterul SMURD și două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Valea lui Mihai, care au intervenit cu ambulanța SMURD a subunității și cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

​Ajunse la locul producerii accidentului, echipajul de pompieri militari paramedici și cele medicale au evaluatvictimele și le-au acordat îngrijirile de specialitate, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 37 și 52 de ani, care prezentau diferite traumatisme și contuzii, fiind transportați la spital.

Pe timpul desfășurării operațiunii de salvare, echipajul de stingere din cadrul Stației de Pompieri Valea lui Mihai a asigurat măsurile specifice de apărare împotriva incendiilor la locul producerii accidentului.

Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi fac cercetări, pentru a stabili în ce condiţii s-a petrecut accidentul.

Știre în curs de actualizare…

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.