Accident frontal între Leş şi Miersig, cu 6 victime, între care şi doi copii mici

502

Accident frontal, joi la prânz, între localităţile bihorene Leş şi Miersig, după ce două maşini s-au lovit frontal, deocamdată din motive necunoscute.

 

În jurul orei 12.30, un apelant al numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 792 A, între localităţile Miersig şi Leş, în care au fost implicate şase persoane aflate în două autoturisme.

La locul producerii accidentului s-au deplasat de urgenţă trei echipaje de pompieri militari cu autospeciala de transport personal şi victime multiple, o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi cu o ambulanţă de tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Ajunse la faţa locului, echipajele medicale au procedat la evaluarea de specialitate a victimelor şi la acordarea îngrijirilor corespunzătoare, doi copii, în vârstă de aproximativ 3, respectiv 4 ani şi un adult, care prezentau traumatisme şi contuzii, fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean .

Celelalte trei persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.