Accident cu doi morţi în Bihor!

15438
Foto ©️ Horia Dumitraş
 

Luni, 28 octombrie, la ora 12.25, pe drumul județean 763, la intersecția cu drumul comunal 250, în afara localității bihorene Sudrigiu, un bărbat de 33 de ani, din Poienii de Jos, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure, fiind lovit în partea laterală de către un autoturism, condus de un bărbat de 31 de ani, din Valea de Sus, județul Bihor, care se afla în depășirea neregulamentară a unui alt autoturism.

 

În urma impactului, ambele autoturisme s-au răsturnat în șanț. În urma accidentului rutier, atât bărbatul de 33 de ani, care conducea primul autoturism, cât și o femeie de 32 de ani, din Poienii de Jos, pasageră a sa, au suferit leziuni care le-au provocat decesul.

De asemenea, o minoră de 2 ani și 11 luni, din Poienii de Jos, pasageră în primul autoturism și un bărbat de 57 de ani, din Măgura, județul Bihor, pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii rutieri beiușeni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News