A fost desemnat câștigătorul pentru reabilitarea drumului județean Salonta – Tinca

194

Astăzi, 31 martie, a fost desemnat câștigătorul licitației pentru serviciul de proiectare și execuție a obiectvului de investiție: „Reabilitare și modernizare DJ795 Salonta – Tinca”.  

Astfel, ofertantul clasat pe primul loc în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) este asocierea formată din DRUM ASFALT SRL, TRAMECO SA, AQUACONS SRL și TISOTI EXIM SRL. Valoarea ofertei câștigătoare este 72.483.646,98 lei fără TVA, iar termenul de depunere a contestațiilor este 12.04.2021. 

Proiectul demarat de Consiliul Judeţean Bihor presupune reabilitarea a 23,32 kilometri de drum județean, pe tronsonul Salonta – Tinca. Termenul maxim de realizare a execuției este de 42 de luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. 

Proiectul tehnic și execuția vor fi finanțate din bugetul propriu al Consiliului Județean Bihor, dar se caută oportunități pentru finanțarea acestora cu fonduri externe. 

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.