-2.8 C
Aleşd
miercuri, 8 februarie 2023
AcasăBihorA 3-a ediţie a proiectului naţional “Donează sânge! Fii erou!”

A 3-a ediţie a proiectului naţional “Donează sânge! Fii erou!”

Voluntarii Asociaţiei Studenţilor Mediciniști din Oradea (ASMO) organizează în perioada 8-12 mai 2017 a 3-a ediţie a proiectului naţional “Donează sânge! Fii erou!”. Alături de Oradea, campania se desfășoară și în alte 10 centre universitare din ţară şi anume: București, Cluj, Iași, Craiova, Brașov, Sibiu, Constanţa, Timișoara și Târgu-Mureș.
Proiectul “Donează sânge! Fii erou!“ își propune să promoveze spiritul civic al comunităţii noastre, a adevăratelor valori, prin organizarea unor activităţi de suflet. Prin acest proiect se urmărește depășirea crizei de sânge cu care se confruntă spitalele românești, prin organizarea unei campanii de donare de sânge ce se desfășoară pe parcursul a 5 zile la nivel naţional.
Prin această campanie se dorește a informa şi sensibiliza comunitatea, cu privire la actul donării, la efectele grave ce pot rezulta in urma lipsei de sânge și totodată a mobiliza cât mai mulţi oameni să vină să doneze sânge, atât pe timpul desfășurării campaniei, cât și în afara acestuia.
Voluntarii precizează că au nevoie de susţinerea tuturor pentru a atinge succesul acestui proiect. “Scopul nostru este de a mobiliza comunitatea într-un număr cât mai mare în atingerea obiectivelor propuse, și anume: de a modela comunitatea, de a promova valorile sociale prin susţinerea şi salvarea vieţilor omenești.”ne-a declarat Bianca Dinică, coordonatorul proiectului.
Donatorii sunt așteptați în perioada 8-12 mai 2017 între orele 7:30-11:30 la Centrul de Transfuzie Sanguină din Oradea, strada Louis Pasteur, nr.30
S-au alăturat acestui proiect Societatea studenţească de chirurgie din România, filiala Oradea (SSCR) și Uniunea Studenţilor din Oradea (USO) reprezentată de: Asociatia studentilor economisti din Oradea (ASEO), Asociaţia studenţilor ingineri din Oradea (ASIO), Asociatia studentilor stomatologi din Oradea (ASSO), Asociatia studentilor farmacisti din Oradea (ASFO), Alumni Universitatea din Oradea – AUO, Association of International Medical Students Oradea (AISMO), Asociatia studentilor si elevilor basarabeni (ASEB) și Studenţii senatori.
Parteneri: Universitatea din Oradea/Facultatea de Medicină şi Farmacie, Centrul de Transfuzie Sanguină Bihor, Societatea de Medicină Transfuzională “Karl Landsteiner”, CSM ORADEA
Sponsori: FLONUT print, Cutia cu lumânări, Clinica Lavinia Davidescu, Lords Oradea

- Publicitate -

Paula Lele

- Publicitate -

Urmărește-ne și pe Google News

- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,109FaniÎmi place
1,784CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,390AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI