1 Iunie cu casa închisă la Aquapark Nymphaea

362

Administrația Domeniului Public SA Oradea anunță că toate cele 700 de bilete disponibile pentru ziua de 1 Iunie la Aquaparkul Nymphaea au fost epuizate încă 

din după-amiaza zilei de duminică, prin urmare, marți, la începutul programului, nu vor fi puse în vânzare alte bilete, ci doar pe măsură ce vor pleca unii vizitatori sau de la ora 17, în limita locurilor disponibile.

În această perioadă Aquaparkul Nymphaea funcționează la o capacitate de 70% din spațiu. Pentru acces garantat, persoanelor care doresc să viziteze complexul le recomandăm să-șiachiziționeze bilete online, anticipat, accesând link-ul http://www.aquapark-nymphaea.ro/infopoint/achizitionare-bilete

Datorită numărului mare de vizitatori, în weekenduri, sărbători legale, vacanţe şcolare şi minivacanţe, la Aquaparkul Nymphaea nu se eliberează bilete pentru trei ore.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.