Şcoala Altfel: Preţuiţi Viaţa!

255
Foto © ISU Crișana

Sub sloganul „PREŢUIŢI VIAŢA!”,  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor se alătură şi în acest an, în calitate de partener al Inspectoratului Şcolar Judeţean, programului Ministerului Educaţiei Naţionale și Cercetării Științifice, intitulat „Şcoala altfel”, organizând şi desfăşurând la sediul inspectoratului şi la sediile tuturor subunităţilor din judeţ, o serie de activităţi educative.
În cadrul acestui program, preşcolarii şi elevii vor participa la trei ateliere organizate tematic şi adaptate fiecărei categorii de vârstă: o sesiune de informare preventivă, un atelier care vizează însuşirea noţiunilor de bază în acordarea primului ajutor şi un atelier de prezentare a tehnicii de luptă şi a accesoriilor din dotare. 

 

“Şcoala Altfel: Preţuiţi Viaţa!” se va desfăşura în intervalul orar 09:00 – 14:00, în următoarele date: 25.11.2016,  02.12.2016; 28.02.2017, 17.03.2017; 26.05.2017,  01.06.2017.

Înscrierile grupelor de preşcolari/claselor de elevi la activităţile aferente acestui program  se vor efectua pe bază de cerere scrisă (formular accesibil pe site – ul www.isubh.ro), adresată de cadrele didactice interesate, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.