17 C
Aleşd
joi, 13 iunie 2024
Blue Container Aleșd

Votați USR pentru o nouă voce în Consiliul Județean

Uniunea Salvați România vine pentru Consiliul Județean cu o echipă tânără, energică și dedicată schimbării reale în județ. 

Alex Orjan, candidatul USR la președinția Consiliului Județean Bihor, este un tânăr jurist de 35 de ani, hotărât să aducă un suflu nou în administrația județului. 

Alex Orjan, candidatul USR Bihor, își conturează viziunea pentru dezvoltarea județului în câteva priorități esențiale menite să impulsioneze bunăstarea locală.

În primul rând, Alex Orjan își propune să sprijine agricultura, un sector cu un potențial enorm în Bihor, dar care până acum a fost insuficient valorificat. El crede cu tărie că fermierii bihoreni merită mai mult și propune crearea unor târguri și piețe de desfacere destinate produselor agricole locale. Scopul său este clar: munca dedicată a fermierilor să fie recunoscută și recompensată corespunzător, contribuind astfel la dezvoltarea economiei locale.

De asemenea, Alex Orjan își dorește să aducă îmbunătățiri semnificative infrastructurii județului, ca o componentă crucială pentru atragerea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă. Modernizarea drumurilor județene și dezvoltarea unui sistem de transport public modern și eficient creează condiții favorabile pentru dezvoltarea economică și socială a Bihorului.

Turismul este un alt pilon central în viziunea lui Alex Orjan. El intenționează să valorifice frumusețile naturale ale județului, de la majestuoșii Munți Apuseni la pitoreasca câmpie a Crișanei. Orjan vede în turism o oportunitate majoră pentru Bihor care să pună în valoare bogățiile naturale și culturale ale acestei regiuni.

Nu în ultimul rând, educația este o prioritate majoră în programul său electoral. Alex Orjan crede în puterea educației de a transforma viitorul, prin urmare susține investițiile masive în infrastructura școlară modernă și crearea unui sistem educațional de performanță. El dorește ca tinerii bihoreni să aibă parte de o educație de înaltă calitate, oriunde ar locui, o  șansă la un viitor prosper și împlinit.

Alături de Alex Orjan, pe listele USR Bihor pentru Consiliul Județean se află o echipă de profesioniști din diverse domenii,  gata să își pună  experiența și  entuziasmul în slujba cetățenilor.

Florin Nicoara, profesor de matematică la Colegiul Național “Emanuil Gojdu” din Oradea,  și-a motivat candidatura din dorința de a  contribui la depolitizarea și  modernizarea sistemului de învățământ:  “Vreau să vă transmit că nu se poate lupta împotriva politizării învățământului decât din interiorul unui partid”. Florin Nicoara consideră că educația trebuie să fie o prioritate națională, iar  Bihorul  are  potențialul  de a deveni un  pol  de excelență  în  domeniu.

Claudiu Dume, antreprenor în domeniul HoReCa și al construcțiilor, originar din comuna Dobrești, își dorește  să folosească experiența acumulată în mediul privat pentru a dezvolta  comunitățile  rurale  din  Bihor:  “Am o mulțime de proiecte de suflet pentru acest județ, dar, pentru că vorbe tot auzim de 20-30 de ani, vreau ca noi să mergem mai mult pe fapte”. Claudiu Dume  susține  dezvoltarea  infrastructurii  în  mediul rural,  crearea  de  locuri  de  muncă  și  sprijinirea  tinerilor  antreprenori.

Tincuța Șaitoș, avocat,  este  convinsă  că  implicarea  cetățenilor  în  viața  comunității  este  esențială  pentru  o  democrație  sănătoasă. Ea  pledează  pentru  o  administrație  transparentă,  care  să  comunice  permanent  cu  cetățenii  și  să  le  ofere  posibilitatea  de  a  se  implica  în  luarea  deciziilor: “Mi-aș dori ca toți bihorenii să știe că pot participa în mod activ la binele comunității.”

Mihai Florea, medic ATI în cadrul Spitalului Clinic Municipal “Gavril Curteanu” din Oradea. Îşi propune să pună umărul la însănătoşirea sistemului nostru de sănătate.

Silviu Dehelean, 44 ani, președintele USR Bihor, își exprimă dragostea pentru Oradea și dorința de a contribui la dezvoltarea sa continuă, punând accent pe viața culturală, socială și spațiile verzi.

Ana Florea, este educatoarea din Beiuș care a însuflețit un oraș întreg! Ea a ajuns să fondeze un club de teatru pentru 150 de copii din zonă.

Candidații  USR  Bihor  pentru  Consiliul  Județean  reprezintă  o  alternativă  modernă,  competentă  și  transparentă  la  administrația  actuală.  Echipa  USR  este  formată  din  oameni  tineri,  energici,  cu  experiență  în  diverse  domenii,  hotărâți  să  lupte  pentru  un  Bihor  prosper,  în  care  toți  cetățenii  să  aibă  șanse  egale  la  o  viață  mai  bună.

Dacă bihorenii doresc ca aceste proiecte ambițioase să prindă viață, un vot pentru USR aduce această alternativă proaspătă în Consiliul Județean.

Comandat de USR Bihor, cod mandatar financiar 21240009

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,680FaniÎmi place
1,735CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI