Vineri se redeschide Terasa Coandi din Aleșd!

1508
Terasa Coandi din Aleșd
Foto Terasa Coandi

Terasa Coandi din Aleșd începând de mâine se redeschide. În limita locurilor disponibile sunteți așteptați cu toții mâine, pe terasa Coadi. “Suntem tineri, suntem entuziaști, avem deja o echipă unită ca o familie și vrem să rescriem experiența Coandi, să o ducem la un alt nivel. Am lucrat în ultimele zile la reamenajarea terasei astfel încât să putem oferi condiții excelente chiar în contextul de astăzi. Am lucrat la meniu, care rămâne unul rafinat, dar l-am îmbogățit și am adăugat preparate unice, pe gustul oricui. Vă așteptăm pe toți, începând de mâine, alături de noi într-un mediu placut si prietenos pe Terasa Coandi. Terasa va fii deschisa de duminică până joi, de la ora 9 – 22 iar vineri și sambata intre orele 9 – 23. Va oferim o gama variata de pizza sau meniul zilei, la care vom avea doua variante la alegere si pentru care puteti face comanda la domiciliu”, a declarat noul manager, pentru AlesdOnline.

Pagina de Facebook Restaurant Coandi – vă va ține la curent cu toate noutățile și surprizele săptămânale pregătite în meniu. Rezervările și comenzile se pot face la numerele de telefon: 0731 156 690 sau 0359 172 994.

LIVRARI PIZZA SI MENIUL ZILEI SUNT GRATUITE PE RAZA ORAȘULUI ALESD!

MENIU VINERI – 14.08.2020 

VARIANTA I, 15RON                         

CIORBA A LA GREC

FICATEI DE PUI CU CARTOFI PIURE SI SALATA DE VARZA

DESERT SILVIA

VARIANTA II, 15RON

SUPA DE FRUCTE

TIGAIE PICANTA CU SPUMA DE CARTOFI

DESERT SILVIA

MENIU SAMBATA-15.08.2020 

VARIANTA I, 15RON

SUPA TARANEASCA DE PORC

PULPE DE PUI SUPERIOARE SI CUS CUS, SALATA ASORTATAT

DESERT ALBINUTA

VARIANTA II, 15RON

SUPA CREMA DE CARTOFI CU CHIPSURI DE BACON

PENNE POLLO

DESERT- ALBINUTA

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.