Un nou concept de magazin în Aleșd, „Health and Beauty” se deschide mâine

3454
Health and Beauty
Foto ©️ AlesdOnline
 

Un nou concept de magazin în Aleșd se deschide mâine, Health and Beauty, specializat în uleiuri esențiale, produse de îngrijire corporală, produse de îngrijire a părului, produse ecologice de parfumare a casei , aromaterapie și umidificatoare, produse pentru copii, aranjamente florale și suplimente sportive.

Magazinul Health and Beauty pune la dispoziție o gama variata de produse de înfrumusețare 100% naturale și suplimente sportive.
“Prin magazinul nostru dorim sa oferim o alternativa ușoară și rapida alesdenilor la produsele de înfrumusețare naturale și suplimente sportive. De asemenea, dorim sa susținem și alte categorii de persoane, cum ar fi de exemplu diabeticii (avem zahăr fără indice glicemic). De la început, ideea noastră a fost sa oferim produse care in alta circumstanța ar necesita o comanda de pe internet. Toate acestea fiind susținute de experiența noastră in domeniul in care activam”, a precizat Hidis Adina, managerul locației.

Localizat în zona fostei autogări, magazinul este primul de acest tip din Aleșd.

Orarul de funcţionare a magazinului este de luni până vineri, între 09:00 şi 17:00, iar sâmbătă între 9:00 şi 13:00.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.