Un nou Cămin de bătrâni la Spinuș

1133
Cămin de bătrâni la Spinuș

Judeţul Bihor se îmbogăţeşte cu un nou Cămin de bătrâni ,,CASA BUNICILOR” la standarde europene. Acesta este situat în localitatea Spinuș, la nr. 48 la o distanţă de numai 20 de km de orașul Aleșd. Căminul a apărut ca răspuns la o necesitate judeţeană, aceea de a găzdui persoane vârstnice rămase fără rude sau a căror familie nu se mai poate ocupa de aceştia din diverse motive.

Situat în localitatea Spinuș o zonă cu un peisaj superb, centru de rezidenta pentru seniori CASA BUNICILOR va asteapta sa-i treceti pragul si sa va convingeti de calitatea si standardele inalte pe care le oferă. Parintii sau bunicii dumneavoastra vor avea parte de ingrijire adecvata, dar si de respectul cuvenit dupa o viata activa. Cu dotari si facilitati moderne, cu spatii variate care asigura intimitatea, centrul de rezidenta pentru seniori ofera serviciile peste asteptari. Asigură ingrijire permanenta in functie de nevoi, in mod continuu, pentru a oferi siguranta si confort tuturor locatarilor.

Este onoarea noastră să-i răsfățăm pe cei dragi ajunși la vârsta a treia! Locația are 40 de locuri pentru persoane vârstnice. Avem medici de familie proprii, asistenți medicali, terapeuți, angajații cu experiență. Totul este nou renovat, camerele dispun de 2, 3 sau chiar 4 locuri, televizor în fiecare cameră, baie proprie, mobilier nou, bucătărie utilată conform standardelor, sala de mese pentru mese festive, zile de naștere, încălzire centrala, gradina de legume proprie, livada de pomi fructiferi, loc de recreere cu parc, loc de plimbare, curte interioara proprie. În apropriere avem baile termale la doar 3 km. Unul din module noastre primește și persoane vârstnice doar pe perioade scurte de timp. Adică, dacă le pleaca copiii în concediu, ii poate lasa la noi până la reîntoarcere. Echipa medicala este prezenta 24 h/ 24 si ofera rezidentilor toata atentia si suportul necesar desfasurarii unei vieti similare confortului de acasa“, declară, Stef Ghizela, administratorul căminului.

In cazul in care aveti orice intrebari, va stam la dispozitie. Programati o vizita apeland numerele de telefon 0752 376 955 sau 0748 169 323, a mai spus aceasta.

CASA BUNICILOR e locul unde vârstnicii uită de grijile zilnice.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.