Un magazin cu produse sportive se deschide mâine în Aleșd

3897
SOHO BRANDS OUTLET

SOHO BRANDS OUTLET deschide mâine un magazin cu produse sportive în Aleșd. Noul magazin pune la dispoziția clienților săi o gamă largă de articole.

 

„Ne bucurăm că am avut ocazia să deschidem un magazin în Aleșd, oraș în care practicarea sporturilor este tot mai activă. Intentionam să fim cât mai aproape de toți cei care doresc sa trăiască mai sănătos și să facă miscare. Am observat că aleșdenii au început să fie mai atenți cu sanatatea lor și să practice sportul. Noi venim în sprijinul lor, oferind-le echipamentul necesar, pentru practicarea diverselor sporturi”, spun, administratorii magazinului.

Noul magazin SOHO BRANDS OUTLET din Aleșd pune la dispozitia cumparatorilor o gama largă de articole de sport și nu numai pentru copii si adulti. Astfel, pasionații de sport vor găsi în magazinul SOHO BRANDS OUTLET echipamente, încălțăminte și articole textile destinate practicării unei game variate de sporturi.

Cu ocazia deschiderii magazinul își așteaptă cumparatorii cu multe oferte atractive.

Noul magazin SOHO BRANDS OUTLET, se află în centrul orașului Aleșd, strada Piata Unirii Nr.2.

Orarul de funcţionare a magazinului va fi de luni până vineri, între 09:00 şi 17:00, iar sâmbătă între 9:00 şi 13:00.

Totodată, în noua unitate se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.