Surprinde-ți musafirii cu platouri „DorAdi” de SĂRBĂTORI

1335
platouri „DorAdi”
platouri „DorAdi”

Anul acesta de SĂRBĂTORI, petrece mai puțin timp în bucătărie și mai mult alături de cei dragi. Fii o gazdă bună și uimește-i pe toți cu platouri „DorAdi”.

 

Comandați platouri festive pentru orice ocazie!
Fie doriți un platou de Crăciun, de Revelion sau pur și simplu doriți să vă delectați cu niște preparate gustoase – „DorAdi” realizează platouri festive pentru Dvs!

La „DorAdi” vei găsi și produse precum puiul rotisat întreg sau la jumătate, ceafă, pulpe, cartofi pai și gratinați și ciolan cu fasole …

Pentru comenzii, numărul de telefon este 0753. 886.261.

Programul este de luni până duminică, de la ora 08.00 la 19.00.

MENIU

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.