SELECT SHOP de 10

2299
SELECT SHOP ALESD

Dorim să vă anunțăm cu mare bucurie, că in perioada 01.11.2021 – 24.12.2021, organizăm pentru d-voastră, in magazinul drag vouă SELECT SHOP, Campania promoţională, – OFERTE DE 10, PENTRU CLIENŢI de NOTA 10. Mecanismul campaniei este următorul:

Caută in magazin, cele două etichete:

1.ETICHETA care iţi indică faptul că acele produse, sunt reduse cu 10%, vezi eticheta, 

2.ETICHETA care iți indică, că acele produse sunt reduse cu mai mult  de 10% ori că acele produse au un cadou, vezi eticheta aceasta 

Vă asteptăm in această perioadă si cu alte oferte si promoţii:

1.Tombolă – Castigă premii cu experţii in curăţenie, pe care te poţi baza  – 

Premiul – masina de spălat Beko     

           5 Premii cu produse P&G

Aceasta tombolă am reuşit să o organizăm impreună cu unul din partenerii noştri, distribuitorul  produselor P&G. Regulamentul campaniei se găseşte in magazin şi vi-l putem pune la dispoziţie. Tot mecanismul campaniei vă este prezentat in magazin, de echipa noastră.

2. CADOURI Garantate – Cumpără de minim 150 ron pe un bon fiscal si primeşti garantat, pe loc, o umbrelă SELECT SHOP  de 10 ani.

Această ofertă este valabilă, in limita stocului disponibil.

Această campanie, o organizăm in semn de mulțumire si apreciere, fată de d-voastră, dar si pentru faptul că anul acesta, magazinul implineşte 10 ani de activitate.

Ne bucurăm nespus de mult, pentru că in toți acesti 10 ani, am reusit să punem pe primul loc interesul clientilor nostri si nu interesul nostru. Noi credem că asta este cheia succesului nostru.

In toti acesti ani, cu toţii am reusit să ne dezvoltăm foarte mult. Impreună cu d-voastră am reusit să aducem afacerea la acest nivel si promitem să o dezvoltăm in continuare.Toate aceste lucruri, noi echipa Select, le vom face cât timp veti fi alături de noi si cât timp ne vom dori cu totii acest lucru.

Doar impreună, putem fi mai buni.

Ne bucurăm, că am reusit să mărim capacitatea de servire, iar astăzi reuşim să servim si să facem tot mai multi clienti fericiti, pentru că pot beneficia in localitatea lor de un COMERȚ MODERN cu OAMENI PREGĂTIŢI si cu PREŢURI CORECTE, la aprox. 17.000 articole active. Am reusit până la acest moment să aducem si să vă oferim cele mai bune produse, la CELE MAI BUNE PRETURI SI OFERTE si promitem să continuăm să muncim in acest sens: MUNCA ESTE CHEIA SUCCESULUI IN ORICE DOMENIU SI PENTRU ORICE OM.

In semn de recunoştinţă fată de d-voastră, ne dorim să facem noi investitii in magazin, pentru ca in viitor, d-voastră să vă bucurati de un confort si de o calitate de servire si mai mare in momentul cumpărăturilor. Acesta este modul nostru de a ne revanşa, de a vă bonusa pentru fidelitatea d-voastră. Mulţumim pentru că ați ales să faceţi cumpărături in magazinul nostru, că ati ales societatea noastră, care este o societate cu capital 100% ROMÂNESC. Din acest motiv vă indrumăm: CUMPĂRĂ ROMÂNEŞTE!

Continuăm să investim in noi, in echipa noastră pentru ca in viitor să reusim să vă oferim cel mai important serviciu GRATUIT şi anume CONSULTANŢA. In primul rând, ne dorim ca de la noi, să plecati cu cele mai multe informaţii, nu neaparat cu cele mai multe produse, pentru că stiţi cu toţii că un om informat, este un om puternic. Trebuie să ştim cu toţii CE, CÂT si CUM să consumăm, pentru ca in final să reuşim să economisim bani. Pentru asta echipa noastră se pregăteşte zi de zi.

PROMITEM SĂ DEVENIM PROFESIONIŞTI şi să facem un comerț cu adevărat MODERN.

Cu multă recunoştinţă!

Conducerea SELECT SHOP.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.