Se deschide un nou restaurant în Aleșd, se numește La Sisi Bistro&Pizzerie

3241
La Sisi Bistro&Pizzerie
La Sisi Bistro&Pizzerie
 

Marți, 7 decembrie 2021, se va inaugura oficial restaurantul La Sisi Bistro&Pizzerie din Aleșd. Acesta va funcționa în locația fostului restaurant Coandi.

La Sisi Bistro&Pizzerie va veni în întâmpinarea clienților din Aleșd și nu numai marți începând cu ora 9 cu un pahar de PROSECCO gratuit. Ca răsfățul să fie total, tot din partea casei primiți o GUSTARE tot gratuit dar și 10% REDUCERE la toate meniurile.

„Venim în întâmpinarea clienților cu un ambient extraordinar, care pune preț pe confortul clienților, dar și cu preparate proaspete și delicioase. Zilnic vom avea o promoție la un anumit produs, dintr-un meniu diversificat, care cuprinde de la pizza cum nu s-a mai vazut în Aleșd, la paste și până la salate proaspete spre încântarea aleșdenilor”, spun proprietarii La Sisi.

Aleșdenii vor putea zilnic să comande pizza, paste, sau orice alt preparat aflat în meniu sunând la numărul: 0359 452 889

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.