S-a deschis o nouă florărie în Aleșd

1929
Florăria Art Flowers by Mireille! Aleșd
Florăria Art Flowers by Mireille
 

Florăria Art Flowers by Mireille! poartă numele florăresei care de foarte mulți ani, cu migală și dăruire a realizat buchete pentru evenimentele fericite din viața noastră.

Doamna Mireille de la florărie a deschis de curând la Aleșd, pe strada strada Bobâlna Bloc M1, o florărie cochetă. De la ornamente și buchete pentru diferite ocazii, aranjamente pentru nunți și botezuri, coroane și coronițe, doamna Mireille pregătește orice, pe comandă, exact pe gustul clientului.

Pentru mai multe informații puteți suna la 0745 706 899

Strada Bobâlna Bloc M1 in vecinătatea restaurantului Ris

Program:

Luni – Vineri: 9:00 – 18:00
Sâmbătă: 9:00 – 16:00

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.