Reduceri la accesorii GSM în magazinul KONEKT din Aleșd

298
 

Așa cum deja știm toti, magazinul Konekt din Aleșd are mereu pachete promoționale și reduceri active! În această lună, orice client poate beneficia de 15% reducere dacă arată în magazin acest anunț, și da, reducerea se aplică la absolut toate produsele pe care le achiziționează!

Pentru cei care nu știu, magazinul KONEKT ACCESORII GSM este situat în Aleșd, str. Piața Unirii nr. 10-11 (în incinta fostului magazin Vodafone).

Aplicarea foliilor de protecție se face pe loc și montarea este GRATUITĂ!

Și nu uita că în cadrul magazinului Konekt, pe lângă huse și folii de protecție, găsești toate accesoriile care îți trec prin minte și de care ai nevoie: încărcătoare (auto/priza/wireless), card-uri și stik-uri de memorie, suporturi auto, căști bluetooth și stereo, modulatoare FM, baterii externe, cabluri, adaptoare, boxe bluetooth, tablete de scriere/desenat, Popsocket-uri, brățări de ceas, huse pentru alergat, apă și o multime de alte accesorii.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.