Nicu Cazan: Aleșdul are nevoie de o schimbare

847

Am ales să fac pasul spre politică și să mă alătur echipei de oameni noi condusă de Sebastian Bradea pentru primăria Aleșd, pentru că sunt sigur că Aleșdul are nevoie de o schimbare. Suntem singura ofertă politică nouă și considerăm că ne putem aduce decisiv contribuția la dezvoltarea orașului prin experiența profesională pe care am dobândit-o în mediul privat, spune Nicu Cazan, candidatul alianței USR-PLUS la consiliul local Aleșd.

În calitate de consilier voi propune și susține următoarele proiecte:

Deschiderea terenurilor de sport din incinta școlilor după orele de program pentru copii și tineri pana în 18 ani. Am fost întotdeauna o persoană activă și generația mea s-a format și prin sport pe aceste terenuri din curtea școlilor. Trebuie să oferim alternative sănătoase și tinerilor din ziua de azi, nu doar telefoane și gadget-uri. Sportul formează nu doar corpul, ci și mintea, caracterul, spiritul de echipă.

Ștrandul Aleșd face parte din strategia de turism a orașului pe care echipa Alianței USR PLUS o propune pentru Aleșd. Subfinanțat de ani de zile și cu un potențial turistic deloc exploatat, ștrandul nostru poate să aducă bunăstare și să fie un pilon pentru dezvoltarea industriei turismului și serviciilor din oraș. Ca toate acestea să aibă loc, trebuie să aducem ștrandul de sub tutela Salubri și să îl punem sub administrarea unui nou departament Turism Aleșd, cu administrație proprie. Totodată trebuie să ne decidem dacă putem vinde către turiști brandul ștrandului ca și termal sau ca și ștrand de divertisment. Cu investiții minime și cu multă promovare suntem siguri că putem face din ștrand un loc cu care să ne mândrim și care să fie și profitabil pentru economia locală.

Belvedere Aleșd. Un proiect simplu, ce nu necesită investiții mari dar va aduce beneficii evidente este Belvedere Aleșd, acesta presupune asfaltarea străzii Castanilor și construirea unei parcări și a unui parc în zona de belvedere. Astfel vom crea o nouă atracție turistică și vom încuraja prin infrastructură și utilități investițiile în zona de horeca.

Vă așteptăm duminică la vot pentru a da o șansă tinerilor și pentru un nou început cu oameni noi, onești și profesioniști.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.