Marti, 9 iunie se deschide KONEKT: Noul tau magazin de ACCESORII GSM! Cu reduceri chiar din prima zi!

1224
 

Începand de marti, avem în Aleșd un magazin specializat pentru protectia telefoanelor si tabletelor pe care le folosim! Indiferent de model, aici gasim protectia necesara pentru ele.

Magazinul se numeste Konekt si il gasim in centrul orasului, Piata Unirii nr 10-11 in incinta fostului Vodafone. Preturile sunt pentru orice buzunar, gama este foarte variata si reducerile sunt la ordinea zilei! Asadar, indiferent ca vrei o simpla protectie pentru telefon sau vrei sa il infrumusetezi si sa-i schimbi infatisarea saptamanal, acesta este magazinul la care apelezi.

In cadrul magazinului Konekt, gasesti toate accesoriile care iti trec prin minte si de care ai nevoie: incarcatoare (auto/priza/wireless), card-uri si stik-uri de memorie, suporti auto, casti bluetooth si stereo, modulatoare Fm, baterii externe, cabluri, adaptoare, boxe bluetooth si o multime de alte accesorii.

Dar, cel mai important, folii de protectie de cea mai buna calitate si de foarte multe tipuri, incepand de la 2D pana la 9D, clare sau antispy, acestea sunt cea mai importanta si necesara protectie pe care poti sa o oferi telefonului tau. Nu reduc claritatea, telefonul functioneaza perfect, ascunde zgarieturile fine, te scapa de 90% din impacturi si te scuteste de o cheltuiala mai costisitoate in timp!

Echipa Konekt iti recomanda sa nu iti lasi ecranul telefonului neprotejat nici macar o zi! Nu sparge maine ce poti proteja de azi!

KONEKT Aleșd

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.