Magazinul Practic Electrocasnice din Aleșd s-a mutat într-o nouă locație

1683
Magazinul Practic Electrocasnice
Magazinul Practic Electrocasnice
 

Reţeaua de magazine Practic Electrocasnice prezentă în Aleșd, s-a mutat vizavi de Biserica Ortodoxă din Aleșd „Nașterea Sf. Ioan Botezătorul” unde vă așteaptă cu super oferte la toată gama de produse electronice şi electrocasnice, pregătiţi pentru nevoile fiecărui client, în funcţie de buget şi de preferinţe.

De asemenea, dacă vă doriţi un produs şi nu vi-l permiteţi cei de la Practic Electrocasnice vin cu posibilitatea de a achiziţiona produsele în rate.

Magazinul este deschis de luni până vineri între orele 09:00 şi 17:00, iar sâmbăta între orele 9:00 şi 13:00.

Vizitaţi magazinul Practic Electrocasnice în noua locație situată pe str. Nasterea Sfântului Ioan Botezătorul (fostă Oborului) pentru a vedea ofertele!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.