Magazinul de piese auto SIMAUTOEXPERT s-a mutat vizavi de Ștrandul Termal din Aleșd

1027
Magazinul de piese auto SIMAUTOEXPERT
Foto ©️ AlesdOnline

Proprietarii de autoturisme, vehicule grele și remorci, şi au la dispoziţie serviciile magazinului de piese auto SIMAUTOEXPERT din orașul Aleșd într-o nouă locație.

Recent mutat la parterul blocului B8, chiar peste drum de Ștrandul Termal din Aleșd, SIMAUTOEXPERT a fost relocat ca urmare a cererii tot mai mari pentru piese auto şi consumabile.

„Ne-am mutat într-o nouă locație, din dorinţa de a oferi tuturor proprietarilor de maşini, piese şi consumabile pentru autoturisme, autocamioane, autoutilitare şi remorci, piese de calitate la preţuri bune”, spun reprezentanţii SIMAUTOEXPERT.

„În cazul în care piesa solicitată de client nu este pe stoc, se dă imediat comandă la furnizori. Dacă nu se găseşte nici la furnizorii din ţară, fiind o piesă mai rară, comanda este trimisă producătorilor originali. Majoritatea pieselor se găsesc în stoc la furnizori ai noştri, încât ajung foarte rapid noi”, au mai explicat reprezentanţii SIMAUTOEXPERT.

Tot aici găsești vopsele auto, spray-uri, creioane vopsea auto si accesorii la cel mai bun pret.

PROGRAM DE LUCRU

  • Luni – Vineri : 08 – 17
  • Sâmbătă : 9 – 13

TELEFOANE

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.