Restaurantul “La Strada” o locație de top pentru nuntă, botez sau petrecere privată ori aniversară

2161

Fie ca este vorba despre o nunta, botez sau petrecere privata ori aniversara, Restaurantul “La Strada” din Aștileu este pregătit pentru a satisface cerintele clienților și de a pune în practică cele mai inedite idei.

Restaurantul “La Strada” din Aștileu este renumit pentru mancarurile gustoase, atent preparate și la preturi accesibile și corecte. Pe lângă asta, amabilitatea personalului și modul în care fac servirea în cadrul evenimentelor face diferența.

Restaurantul “La Strada” din Aștileu se ocupă de tot ce este necesar în cadrul unui eveniment și vă oferă:

  • aranjarea meselor, a scaunelor și prezidiului
  • aranjamente florale și baloane
  • tort și un personal calificat
  • un spatiu deosebit

Rezervări se fac la numărul de telefon 0758 941 801 sau în incinta restaurantului “La Strada”, situat în Aștileu.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.