“La Strada” deschide mâine al doilea fast-food în Aleșd

2003

Cel de-al doilea fast-food “La Strada” va fi deschis în zona pieței din Aleșd, a anunțat Cătălin Sălăjan, cel care administrează afacerea.

Cel de-al doilea fast-food La Strada va fi deschis vineri 10 septembrie începând cu ora 10 și va avea o echipă de 8 de angajați. “Cu ocazia deschiderii celui de-al doilea fast-food, La Strada a pregătit surprize pentru toți fanii, printre care o doză de suc gratuit la fiecare meniu”, a anunțat Cătălin Sălăjan.

Noul fast-food La Strada din Aleșd se va afla în zona pieței, va avea un spațiu de servire generos și va fi deschis de luni până sâmbătă în intervalul orar 07:00 – 23:00 iar duminică 09:00 – 22:00.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.