Crash Friday la ReBoxed Aleșd, magazinul de produse resigilate!

1952
ReBoxed Aleșd
ReBoxed Aleșd

Crash Friday este numele sub care Reboxed, magazinele de produse resigilate din Oradea, Calea Aradului, nr 4, Cartierul Luceafărul și Aleșd, Cartier Șoimul, A1, Parter, işi desfăşoară evenimentul cu cele mai mari reduceri din acest an. Crash Friday se desfăşoara exclusiv vineri, 26 noiembrie de la ora 8.00 şi durează până la ora 20.00, atât în magazine, cât și online, în premiera pe www.reboxed.ro.

 

Produse incredibile la preţuri cu adevărat reduse, propune ReBoxed pentru cea de-a doua ediție Crash Friday! ReBoxed doreşte prin Crash Friday să aducă în România un eveniment pe care clienţii să îl aprecieze ca fiind unul cu adevărat special în ceea ce priveşte reducerile de preţ.

Magazinul online www.reboxed.ro vă propune o selecție de produse, câteva din fiecare categorie – prezente în număr mult mai mare în magazine, dar multe din ele unicat. Grăbește-te să te înscrii la noutăți pe site, pentru a primi regulamentul pentru promoțiile online.

Ediția Crash Friday din acest an, aduce și o premieră în magazinele fizice ReBoxed, pentru iubitorii suprizelor: MYSTERY BOX – nu știi ce e in cutie, dar ReBoxed îți garantează că are o valoare dublă față de cea plătită!

Stai cu ochii pe noi, pentru Reduceri absolut reale! Sigur că putem! Și vrem!

Viziteaza chiar azi: www.reboxed.ro

Ne mai puteți găsi pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ReBoxedOradea

Instagram: https://www.instagram.com/reboxed.ro/

Twitter: https://twitter.com/ReBoxed_Romania

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCa2CKWg92ZqPswdgW3G92Lg

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.