25.3 C
Aleşd
marți, 23 iulie 2024
Blue Container Aleșd

Crash Friday la ReBoxed Aleșd, magazinul de produse resigilate!

Crash Friday este numele sub care Reboxed, magazinele de produse resigilate din Oradea, Calea Aradului, nr 4, Cartierul Luceafărul și Aleșd, Cartier Șoimul, A1, Parter, işi desfăşoară evenimentul cu cele mai mari reduceri din acest an. Crash Friday se desfăşoara exclusiv vineri, 26 noiembrie de la ora 8.00 şi durează până la ora 20.00, atât în magazine, cât și online, în premiera pe www.reboxed.ro.

Produse incredibile la preţuri cu adevărat reduse, propune ReBoxed pentru cea de-a doua ediție Crash Friday! ReBoxed doreşte prin Crash Friday să aducă în România un eveniment pe care clienţii să îl aprecieze ca fiind unul cu adevărat special în ceea ce priveşte reducerile de preţ.

Magazinul online www.reboxed.ro vă propune o selecție de produse, câteva din fiecare categorie – prezente în număr mult mai mare în magazine, dar multe din ele unicat. Grăbește-te să te înscrii la noutăți pe site, pentru a primi regulamentul pentru promoțiile online.

Ediția Crash Friday din acest an, aduce și o premieră în magazinele fizice ReBoxed, pentru iubitorii suprizelor: MYSTERY BOX – nu știi ce e in cutie, dar ReBoxed îți garantează că are o valoare dublă față de cea plătită!

Stai cu ochii pe noi, pentru Reduceri absolut reale! Sigur că putem! Și vrem!

Viziteaza chiar azi: www.reboxed.ro

Ne mai puteți găsi pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ReBoxedOradea

Instagram: https://www.instagram.com/reboxed.ro/

Twitter: https://twitter.com/ReBoxed_Romania

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCa2CKWg92ZqPswdgW3G92Lg

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,932FaniÎmi place
1,733CititoriConectați-vă
986CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI