Centrul medical „Dr. Bhageerutty Ryan” din Marghita – 7 specializări medicale, medici profesionişti!

1649
Dr. Bhageerutty Ryan
Centrul medical „Dr. Bhageerutty Ryan” din Marghita

Bihorenii, în special locuitorii din zona Marghita, au o posibilitate în plus pentru ca să își păstreze ochii sănătoși, dar și pentru ca să își mențină sănătos tot organismul.

Centrul medical Dr. Bhageerutty Ryan din Marghita, situat pe Calea Republicii nr. 71, vă așteaptă cu o gamă largă de servicii medicale:

  • Oftalmologie
  • Optică medicală
  • O.R.L
  • Neurologie
  • Medicină Internă
  • Ortopedie
  • Psihiatrie

Centrul medical Dr. Bhageerutty Ryan din Marghita nu are doar servicii de optică medicală, ci un complex de servicii medicale din mai multe specialități medicale. Profesionalismul și empatia medicilor sunt în măsură să vă ofere cele mai bune servicii medicale, într-un ambient plăcut, familial.

De asemenea Centrul „Dr. Bhageerutty Ryan” oferă examinări medicale necesare obținerii sau preschimbării permisului auto şi moto.

Puteți avea acces la oricare dintre serviciile medicale enumerate mai sus pe bază de programare telefonică (0359 412 433) sau direct, la sediul Centrul medical Dr. Bhageerutty Ryan, situat pe str. Calea Republicii nr. 71 din Marghita.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/Dr-Ryan-Bhageerutty-Centru-Medical-123366829639072

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.