Cauți containere? Alege din oferta Blue Container Aleșd

379
 

Construcțiile realizate din containere de Blue Container Aleșd sunt cea mai rentabilă soluție pentru a obține containere metalice locuibile, containere birou, imobile de locuit modulare cu sau fara scari interioare, constructii din containere, containere frigorifice, grupuri sanitare tip container, container toaleta, case din containere, container cabinet medical, containere pentru santiere, containere termice, și chiar containere maritime optimizate pentru a asigura cele mai bune condiții de utilizare și rezistență în timp.

 

Datorită perioadei scurte în care se pot realiza și costurilor de achiziție mici, ele pot fi o alternativă la multe dintre nevoile de locuire actuale.

În calitate de producător, asigurăm o gamă variată de dimensiuni pentru containere, în funcție de cerințele clienților. Asigurăm servicii privind dotarea containerelor, consiliere specializată până la achiziție, livrare și mentenanța ulterioară a lor. Prin experiența acumulată în cei peste 20 de ani de activitate, am realizat proiecte diverse, care s-au bucurat de aprecierea clienților noștri. Toate produsele noastre respectă standardele naționale și internaționale din domeniu. De asemenea suntem un colectiv tanar axat spre dezvoltare si exista oportunitate de cariera la noi, tot timpul suntem in cautare de colegi noi„, spune Cristi Hristu, reprezentantul companiei.

Pentra a beneficia de cele mai avantajoase condiții este bine să apelați la o firmă cu experiență, așa cum este Blue Container Aleșd. Pentru informații despre gama completă de produse și servicii consultați site-ul containermodular.ro

 

Urmărește-ne și pe Google News