BIROUL DE AVOCATURĂ DOMOCOȘ LAW ANUNȚĂ ACTUALIZAREA PROGRAMULUI PENTRU BIROUL DE LUCRU SITUAT ÎN ORAȘUL ALEȘD

830
BIROUL DE AVOCATURĂ DOMOCOȘ LAW
BIROUL DE AVOCATURĂ DOMOCOȘ LAW

Biroul de avocatură DOMOCOȘ LAW anunță actualizarea programului pentru biroul de lucru situat în orașul Aleșd, strada 1 Decembrie, nr. 5, jud. Bihor. Astfel, începând cu data de 8.11.2021 avocații din cadrul biroului vă stau la dispoziție de luni – sâmbătă între orele 8:30-17:00.

 

Echipa Biroului de avocatură DOMOCOȘ LAW dispune de capacitatea profesională de a propune prin avocați specializați soluții juridice relevante, abordând în mod complet și eficient inclusiv cauze de o complexitate deosebită în toate domeniile dreptului.

Cum punctualitatea și atenția la detalii reprezintă esența profesiei de avocat, pentru realizarea dezideratului amintit, respectiv siguranța sanitară a partenerilor în realizarea actului de justiție, consultațiile juridice se desfășoară în baza unor programări prealabile conform modalităților prezentate în cuprinsul paginii de contact a site-ului oficial. Click aici (https://www.domocos-law.ro/contact).

Pentru programări/urgențe non-stop la:

(Domocoș LAW – Avocat Vlad Domocoș)  – 0758 360 112

Vlad Domocoș

(Domocoș LAW – Avocat Larisa Domocoș)  – 0747 108 008

Larisa Domocoș
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.