Auto Ges noua ta școală de șoferi din Aleșd

1440
Auto Ges Aleșd
Foto © AlesdOnline

O noua școală de șoferi s-a deschis în luna august în Aleșd. Auto Ges organizează cursuri de obtinere a permisului de conducere, acoperind astfel toate cererile potentialilor clienți din zona Aleșd.

Scoala de soferi Auto Ges din Aleșd funcționează de Luni pana Vineri intre orele 09:00 – 17:00 pe strada Bobalna nr. 45 vizavi de Spălătoria lui Beni.

Cursurile sunt pentru obtinearea permisului de conducere pentru categoriile si subcategoriile AM, A1, A2, A, B1, B, BE, C, CE, D și Tr. Auto Ges deține una dintre cele mai moderne sali de curs și de legislație din orașul Aleșd. Instructorii auto și profesorii școlii au un înalt nivel de pregătire profesională și pun accent pe explicarea și înțelegerea exactă de catre cursanți atât a legislației rutiere, cât si a modului de conducere ce trebuie adaptat în trafic.

In flota scolii de șoferi Auto Ges regăsim un parc auto divers, pentru a putea acoperi toate preferințele cursanților, conținând atât autovehicule mici, cât și mari, echipate cu motoare diesel sau benzina.

Mai multe detalii puteți obține pe site-ul școlii: www.autoges.ro  sau la numărul de telefon 0746 055 366.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.