Atelierul de Croitorie MARY B cea mai promptă croitorie pe care o găsim în Aleșd

1287
Croitoria MARY B
Croitoria MARY B

Atelierul de Croitorie MARY B ofera alesdenilor și nu numai cele mai prompte și bune servicii made to measure, retușare, ajustare, modificare și personalizare fiind specializată pe creatii la comanda, tinute pentru barbati si creatii unicat pentru femei.

 

Realizează orice piesa vestimentara: pantaloni, veste, cape, rochii, camasi, etc. De asemenea creeaza articole de home design, de la lenjerii, la cuverturi, draperii și perdele, oferă inclusiv servicii de croitorie pentru copii.

Croitoria MARY B este situată la parterul blocului B2 din orașul Aleșd și este deschisă de luni până vineri între orele 9:00 și 17:00, iar pentru urgențe aveți la dispoziție numărul de telefon 0757 184 010.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.