Un nou director artistic interimar la Trupa Arcadia

169
Serban Borda
Serban Borda

Conducerea Teatrului Regina Maria a decis numirea în funcția de  director artistic interimar al Trupei Arcadia a actorului Șerban Borda, care a preluat mandatul în data de 8 august 2019. Numirea a venit după ce directorul artistic al trupei, Sebastian Lupu, a decis să se retragă.

“Am decis să mă retrag din din funcția de director artistic pentru că îmi doresc să mă întorc la scenă. Consider că am reușit să realizez ceea ce mi-am propus să creez alături de trupa Arcadia și sper ca de acum înainte ascensiunea acestei trupe să continue”, a spus Sebastian Lupu.

Noul director artistic interimar, Șerban Borda a acceptat numirea cu gândul de a duce mai departe proiectele începute de fostul director. “Pregătim repertoriul noii stagiuni, care va fi anunțat la începutul lunii septembrie. Vom continua majoritatea proiectelor demarate și vom menține aceelași standard ridicat”, a spus Șerba Borda.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.