Teatrul Regina Maria la FESTIVALUL INTERNAȚIONAL „SCENA CA O STRADĂ” din Reșița

28

Trupa Iosif Vulcan a Teatrului Regina Maria a avut plăcerea să participe și anul acesta la Festivalul Internațional „Scena ca o stradă”, organizat de Teatrul de Vest Reșița, cu spectacolul „Scripcarul pe acoperiș”, care s-a jucat la Casa de Cultură a Sindicatelor Reșița în data de 27 februarie.

 

Trupa orădeană i-a impresionat din nou pe spectatorii reșițeni, actorii fiind răsplătiți cu ropote de aplauze și cu repetate chemări la rampă. De altfel, musicalul „Scripcarul pe acoperiș” este unul dintre cele mai iubite proiecte ale Teatrului Regina Maria, reușind, de fiecare dată, să cucerească atât inimile orădenilor, cât și ale spectatorilor din întreaga țară.

„Scripcarul pe acoperiș” se va juca luna aceasta și în Oradea, în data de 26, de la ora 19:00, la Sala Mare și mai sunt doar câteva locuri disponibile.

Vă așteptăm cu drag la toate spectacolele programate în luna martie!

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a teatrului de marți până vineri în intervalul orar 12:00 – 18:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte de fiecare spectacol sau online pe www.biletmaster.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, vă invităm să ne contactați la adresa de e-mail rezervari@teatrulreginamaria.com sau să sunaţi la numărul de telefon: 0372/368.475.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.