Surprizele lunii decembrie la Teatrul Regina Maria

107
Foto © AlesdOnline.ro

Luna decembrie este aproape de final și înainte ca sărbătorile să-și aștearnă calmul și armonia peste oraș, vă invităm, atât pe cei mici, cât și pe cei mari, să trăiți magia scenei alături noi la Teatrul Regina Maria!

 

Joi, 13 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Arcadia, va avea loc spectacolul O POVESTE FOARTE SIMPLĂ, care a câștigat anul acesta, în cadrul festivalului „Aplauzele de aur ale Bucovinei” de la Cernăuți, premiul pentru cea mai bună coloană sonoră. Destinele unor animăluțe inimoase se împletesc într-un mod neașteptat cu cele ale stăpânilor lor, dând viață unei povești foarte simple despre dragoste, sacrificiu și familie. Un spectacol cu umor, surprize și tâlc, care vă va impresiona până la lacrimi.

Vineri, 14 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Mare, spectacolul SCRIPCARUL PE ACOPERIȘ, cel mai îndrăgit muzical montat pe scena Teatrului Regina Maria, se joacă din nou cu sala aproape plină, așa că, dacă nu ați achiziționat încă bilete, vă îndemnăm să vă grăbiți!

Vă reamintim că reprezentația din 15 decembrie a spectacolului URSUL ȘI CERERE ÎN CĂSĂTORIE s-a suspendat din motive organizatorice, iar cei care doresc să li se returneze contravaloarea biletelor sunt rugați să se prezinte la agenția teatrului. Pe cei care și-au achiziționat biletele online, îi rugăm să trimită un e-mail la adresa info@biletmaster.ro.

Duminică, 16 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Mare, vă invităm să asistați la încercarea domnului Jurdan de a se integra în înalta societate: se înscrie la cursuri de dans și arte marțiale, angajeză profesori de teatru și filosofie, iar casa și-o decorează cu cele mai impunătoare opere de artă. Însă, toate acestea, în loc să-i aducă înnobilarea, îi oferă rolul de bufon în „spectacolul” creat de el însuși. DOMNUL JURDAN – o lecție hazlie despre autenticitate.

Sâmbătă, 22 decembrie, de la orele 11:00 și 13:00, la Sala Arcadia, aveți ocazia să-i cunoașteți atât pe Moș Crăciun, cât și pe Moș Nicolae în cea mai recentă premieră a Trupei Arcadia – spectacolul SANIA LUI MOȘ CRĂCIUN! Reprezentația de la ora 11:00 este deja sold out, însă mai sunt câteva bilete de la ora 13:00 pentru cei care nu au reușit încă să-și rezerve locurile. Ajutați-l pe Moș Nicolae să-și găsească „șorofu`” de la cizma zburătoare și aflați dacă va reuși Moș Crăciun să salveze magia sărbătorilor prin proiectul său special menit să încurajeze personajele negative din poveștile pentru copii să facă fapte bune.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția Teatrului de marți până vineri în intervalul orar 12:00 – 18:00, iar în weekend între orele 10:00 – 13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte spectacol sau online pe www.biletmaster.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0372/368.475

În perioada sărbătorilor ne găsiți la Târgul de Crăciun, unde, la căsuța cu cadouri teatrale, puteți afla mai multe despre ofertele pe care le-am pregătit special pentru dumneavoatră! Astfel, până în data de 30 decembrie, în zilele impare, vom fi prezenți în Piața Unirii între orele 16:00 – 21:00, iar în weekend între orele 16:00 – 22:00.

De asemenea, în perioada 13-21 decembrie, începând cu ora 19:00 și în perioada 23-30 decembrie, începând cu ora 16:00 puteți achiziționa bilete direct de la colegii noștri din căsuță, la oricare dintre spectacolele care apar în programul lunilor decembrie, ianuarie și februarie!

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.