Rotary Club Oradea Art Nouveau, în sprijinul teatrului

76
Foto © AlesdOnline.ro

După ce a sprijinit redecorarea foaierului Teatrului Arcadia, prin reparația tencuielilor, igienizarea băilor, zugrăveli lavabile și înlocuire iluminat ambiental cu lămpi LED, Rotary Club Oradea Art Nouveau a venit din nou în întâmpinarea teatrului, printr-o donație de materiale de protecție. 

 

Astfel, Rotary Club Oradea Art Nouveau susține angajații trupelor Iosif Vulcan, Arcadia și Ansamblul Folcloric Crișana ale Teatrului Regina Maria cu o donație în valoare de peste 6600 de lei.  

Au fost distribuite produse de protecție, după cum urmează: 40 de cutii a câte 1000 de mănuși latex mărimea M fiecare;  15 cutii cu mănuși examinare nitril, nepudrate, a câte 100 bucăți/cutie; 50 de cutii șervețele antibacteriene Hygenium family, a câte 50 de bucăți/cutie; 150 de sticle de gel antibacterian și dezinfectant Hygenium, a câte  50 ml, fiecare; 500 de măști de protecție din PP cu două straturi și 3 pliuri și 900 de măști de protecție din PP cu trei starturi.

Teatrul Regina Maria mulțumește pe această cale Rotary Club Oradea Art Nouveau pentru implicarea și susținerea de care a dat dovadă de fiecare dată, venind atât în sprijinul spectatorilor, cât și al artiștilor Teatrului Regina Maria.  

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.